Norgessokken fungerer veldig godt gjennom vinterens løpeturer og skiturer.

Ull har den egenskapen at den trekker fuktighet ut av kroppen

STEIGEN løpesokker passer til all aktivitet og trening. Sokkene er designet for unik fukttransport og absorberer svært lite mens du trener. Jeg bruker selv ull mot kroppen vinterstid og utfordringen er vel heller at man kler seg for varmt. Man skal visstnok fryse litt i starten av en treningsøkt vinterstid som gjør selve gjennomføringen lettere / mer effektiv.

Sokkene fra STEIGEN bruker jeg året rundt og tilbakemeldingene fra mange kunder er at de holder mål selv gjennom de kaldeste vinterdagene. Løpesokkene kommer i forskjellige høyder og de fleste velger den høyden som dekker til evt glippe mellom løpesko og tights. For egen del velger jeg modellene 1/2 og 3/4, også fordi skiskoene har litt høyde. Det er altså ingenting i veien for å legge ut på skiturer med STEIGEN løpesokker.

Nyt den kalde årstiden uansett aktivitet. Jeg ser frem til mange gode løpeturer og håper på muligheten til å lufte et og annet skipar snart. Ta kontakt om du har spørsmål rundt STEIGEN og sokkene egenskaper / muligheter.