LøpesokkerTrenger man gode sokker til løp og annen aktivitet?

By www.run4.no

Jeg hadde aldri tenkt over hvilke sokker jeg brukte til løping før jeg kom over Steigen løpesokker i 2016. Det er jo sko som er viktig…..og ja! Sko er definitivt avgjørende, både for velbehag, mengde og helse. Hva skjedde når jeg tok på meg Steigensokker? For det første er de utrolig behagelige. Nesten som silke. Tynne og sitter godt rundt foten uten å stramme. Løpesokkene, eller treningssokkene som man like gjerne kan kalle de pga allsidigheten. De kan rett og slett brukes til trening, hverdags og fest. Fargeutvalget er utrolig og sokkene kommer i 5 ulike høyder: No show, ankel, 1/2, sykkelsokk og knestrømpe / knesokk. Steigen løpesokker (treningssokker) har utrolig god fukttransport og føles som et ekstra hudlag. Om du blir våt er det ikke ubehagelig å verken løpe eller å sykle med de. Perfekt for triatlon! Det finnes en egen triatlonsokk også, selv om den er av samme kvalitet som de andre. Designet er spesielt tilegnet dedikerte triatleter.

Sokkene passer til:

Sokkene har også gnagsårgaranti fordi de er designet til å nettopp motvirke det! Den virker sånn at man kan velge penger tilbake eller ny treningssokk. De svært få som har fått gnagsår eller blemmer har alltid valgt nye sokker. Steigen stiller ingen spørsmål eller krever harde bevis. www.run4.no har siden oppstarten vært med å designe flere modeller og den mest populære er Norgessokken. Den er i friske, Norske farger og er 3/4 høy…sammenlignbart med sykkelsokker.

Norgessokken er en god løpesokk med kult design
Steigen løpesokker her representert av Norsk design. Laget av løpere – for løpere og passer som treningssokk til alle formål Gå til nettside

Andre populære løpesokker fra run4.no

Det finnes mange varianter av sokker til trening, løping og sykling der ute og man får raskt sin egen favorittsokk. Run4 har definitivt funnet sin favoritt og det har svært mange kunder også fått gleden av å ta del i siden oppstarten i 2016. Steigen løpesokker har virkelig begynt å sette sine spor på ivrige løpere, uansett nivå. For en ting er sikkert – Gode løpesokker er en viktig del av bekledningen når trening og løp skal gjennomføres.

Torbjørn (Happy customer maker)