Hvem - Hva - Hvorfor

Min interesse for løping har endt opp i kanskje Norges minste nettbutikk. Målet er å tilby få, men gode produkter som tar dine prestasjoner til nye høyder. Det sies at komfort kommer på 2.plass etter design. Hvorfor ikke JA TAKK – BEGGE DELER?!

Det er viktig å kose seg også!

Run4 tilbyr

  • Trenings-/løpesokker
  • Tri-Drakt
  • GOODR Løpebriller til all slags trening

Telefon: +47 93 00 77 00

E-post: post@run4.no

Send henvendelse

 

Verifisering

Jeg har agentur på S T E I G E N produkter, startet av den Australske atleten Louis Rowan.

Performance løpesokker er bare starten – Nyheter kommer!

 

Produktene er nøye testet og forbedres stadig. Har du forslag til endringer på design, forslag til andre produkter, spørsmål eller har lyst til å være testperson?

Driver du butikk og har lyst til å selge produktene instore?

Ta gjerne kontakt for mer informasjon

Historien bak run4.no

Det er for sent! Når du har passert 40, så er det rett og slett for sent – Du kommer ikke til å ende opp i neste års Tour de France! Hardt, men sant… Greit nok at det ikke står på utstyret når man legger ut på Lillehammer – Oslo, i et tog bestående av snittalder 45. Mer eller mindre rutinerte. Mer eller mindre konstant kjeftbruk. MYE testosteron! Jeg var ganske rask jeg, tidvis Tilogmed flink. MEN…..det var ikke så morsomt lenger. Følelsen av å ha gjort noe stort druknet litt i opplevelsen av en håpløs seriøsitet. Den sorten som dreper det morsomme…

Det var foranledningen til at jeg begynte å løpe i 2015. Første gang over 10k var Oslo maraton – en halv en – smertefullt! Forbedringspotensiale? Definitivt! Det har ført til en høst/vinter med forholdsvis mye løping, typ 40-60km pr uke. Det er jo litt av det samme som innen sykling. Man må ha raske klær og briller + gode sko som tilsvarer Raske hjul. Gosj som jeg har reddet heder og ære på raske klær, mang en gang. Ikke si at det er bare jeg som har slitt med å se en rygg?! Du MÅ forbi, mens du holder pusten sånn at astma og evt andre ulyder er borte. Jeg har tilogmed gått så langt at jeg har fisket frem mobilen og tilsynelatende skrevet SMS mens jeg fyker forbi……. Hvilket kunne være kjekt når vedkommende viste seg å lide av samme vinnerinstinkt, og hadde mest å gå på. Barnslig sant!:)

Sånn er det ikke med løpingen. Jeg kjenner mine begrensninger. Ser på andres løpeteknikk. Snapper opp her og der, prøver – feiler – prøver igjen. Jeg er over den bratte formstigningen og kjemper nå mot sekunder mot (for meg) hårete mål. De typiske sub 40 på 10km og 1.30 på halvmaraton. Løperne er så snille mot hverandre. Masse råd og tips. Løpegrupper. Masse kos og veldedighet. Noe for alle – absolutt alle! Halvmaraton i NY nå i mars er beviset på det. Gud bedre for et herlig sammensurium av mennesker. «Looking good!» – «Go Norway!»…fra sidelinja ned Manhattan og best av alt de som løper forbi deg. De du løper forbi. Alle støtter hverandre – Magisk! Sånt blir det rekorder av:)

Raske hjul kan nok diskuteres, men raske sko derimot – Det fins! Jeg mener ihvertfall bestemt at jeg gjennom 8 ulike par har funnet de to raskeste parene. Viktigst er vel følelsen av og dernest prestasjonen den fremmer. Skadeforebyggende er det ihvertfall lurt å bytte mellom 2-3 ulike par/merker/modeller. Klær og utstyr for øvrig skal være komfort og praktisk. Vel skal det se raskt ut, i tillegg til å strutte på de riktige stedene. Det siste der slipper heldigvis en på 48 å bry seg om. En bør ihvertfall ikke gjøre det:)

Vel, det var kortversjonen av historien bak Run4. Er det ikke sånn, at alle løper for noe? Noen kanskje også fra noe? Jeg har løpt for meg selv, men jeg opplever etterhvert at jeg løper også for andre. De jeg har motivert og de som motiverer. I Gøteborgsvarvet løp jeg for «Fuck Cancer». Jeg ble ikke raskere av det, men det føles greit. Et bittelite bidrag blant 64000 andre mennesker. I sum er det selvfølelsen vi snakker om. Rense tanker og the list goes on:)

Sokkene fra Australia viser seg å være unike i design. De er utviklet av Louis Rowan og andre som har løpt raskere enn de fleste. Formålet med Steigen løpesokker har vært å skape en følelse av å bare ha på seg sko. Det har de lykkes med! Designet får du som bonus. De fargesterke variantene er superkule. Også til hverdagsbruk. Du trenger ikke joggesko heller….Steigensokkene passer til hva som helst. Treningssokkene fra run4.no er omtalt som «å ha på seg fløyel», et ekstra hudlag, «gla`sokker». Hvis du tror det sterkt nok, så løper du etter all sannsynlighet raskere også:)

Så hvordan skal en ambulansearbeider/Paramedic med 20 års fartstid selge sokker? Agenturet har jeg fått på ærlighet. Jeg har absolutt ingen erfaring fra salg. Noen timer med møter via Skype sikret meg en avtale som har endt opp i egendesignet/produsert nettbutikk, som jeg sakte men sikkert promoterer via Instagram og Facebook. Norges minste nettbutikk! Olav Thons «det lille ekstra» om sine kjøpesentre passer bedre inn her. For det er nettopp det STEIGEN-sokker er. Det lille ekstra.

Jeg håper du som har lest helt hit vil være med å støtte opp om satsningen min. Prøv et par. Kjenn forskjellen. Del med venner og bekjente. Jeg skal bidra på best mulig måte. Svare på spørsmål og yte høy grad av service.

Viktigst av alt, uansett hva du har på beina eller driver med – Ha det gøy!

Torbjørn

OM MEG

Jeg heter Torbjørn, er 48 år, bor i Asker og er heltidspappa på deltid til to barn. Jeg har straks 23 år i ambulansetjenesten i Oslo/Akershus, og er nå aktuell med nettbutikken www.run4.no

Jeg er opprinnelig fra Steinkjer (men kan jo være en trivelig kar fordetom;) Var lynrask svømmer i ungdommen, ikke fullt så rask på sykkel gjennom den verste 40års krisa, og nå trosser jeg altså dårlig løpeteknikk og sprenger grenser på den måten:)